Medaljedryss til de norske utøverne under EM på hjemmebane

Postet av Norges Hundekjørerforbund den 7. Mar 2016

Julie Thue Hothe øverst på pallen i snørekjøring kvinner juniorEira Aaseby, 18 år, kjørte raskest av alle 4-spannene på fellesstarten og var jublende glad da hun innkasserte seieren foran flere meriterte og erfarne utøvere.Den norske troppenPallen i 4-spann sprint junior med vinneren Andre Boysen Hillestad i midtenFellesstart i 4-spann sprint. Seieren gikk til Eira AasebyHenrik Oppen Schiøtz feirer seieren på oppløpet under stafettenPallen i combined herrer med Yngve Hoel på toppen, Eskil Knag nummer to og Vesa Pekka Jurvelin fra Finland som nummer 3Yvette Hoel og hennes ærlige og gode hund Morjo etter en spurt på oppløpet som sikret en 2.plass i combined for kvinnerEinar Sand Semmingsen inn til en 4. plass totalt i MD12 med sitt vakre hundespann

Europamesterskapet 2016 i nordisk stil, sprint og mellomdistanse er nå historie og vi kan se tilbake på et vel gjennomført arrangement på norsk jord.
I forkant av mesterskapet var det såpass lite med snø slik at løypene måtte legges om i flere av klassene. Dette byr alltid på utfordringer, men det ble tilslutt veldig bra!

Vi takker arrangørene for et veldig bra mesterskap!

Celine Hansen – Combined (junior)
Julie Thue Holthe – Snørekjøring (junior)
Henrik Oppen Schiøtz – Pulk (junior)
Emil Sletmo – Combined (junior)
Andrè Boysen Hillestad – 4-spann sprint (junior)
*Bjørn Lyng Pedersen – MD6 (ikke EM klasse pga for få deltakere)
Stine Lyse Klevengen – Pulk (junior)
Stine Lyse Klevengen – Snørekjøring (junior)
Stine Lyse Klevengen – Combined (junior)
Emil Sletmo – Pulk (junior)
Henrik Oppen Schiøtz – Snørekjøring (Junior)

BRONSE (6)
Eskil Knag – Snørekjøring
Mikal Lillestu – Pulk
Carina Nilsen – Snørekjøring
Carina Nilsen – Combined
Beatrice Gatti – 4-spann sprint fellesstart
Henrik Oppen Schiøtz – Combined (junior)

Julie Thue Hothe øverst på pallen i snørekjøring kvinner junior

Eira Aaseby, 18 år, kjørte raskest av alle 4-spannene på fellesstarten og var jublende glad da hun innkasserte seieren foran flere meriterte og erfarne utøvere.

Den norske troppen

Pallen i 4-spann sprint junior med vinneren Andre Boysen Hillestad i midten

Fellesstart i 4-spann sprint. Seieren gikk til Eira Aaseby

Henrik Oppen Schiøtz feirer seieren på oppløpet under stafetten

Pallen i combined herrer med Yngve Hoel på toppen, Eskil Knag nummer to og Vesa Pekka Jurvelin fra Finland som nummer 3

Yvette Hoel og hennes ærlige og gode hund Morjo etter en spurt på oppløpet som sikret en 2.plass i combined for kvinner

Einar Sand Semmingsen inn til en 4. plass totalt i MD12 med sitt vakre hundespann