N70 starter treninger for barn og unge i forbindelse med forbundets satsning på barneidrett !

Postet av Norges Hundekjørerforbund den 26. Aug 2024

Norges Hundekjørerforbund har barne- og ungdomsidretten som sitt hovedfokus i år - og i den forbindelse har vi flere klubber som setter i gang flotte aktiviteter for barn og unge med hund. Nå er også N70 i gang - og vi ønsker dem lykke til med oppstarten! 

"Er du mellom 10 og 14 år og har lyst å begynne med løpetrening med hund, såkalt canicross? N70 Trekkhundklubb starter opp treninger for barn og unge som har lyst å trene med sin egen hund (eller en du kjenner godt), uansett type hund og størrelse. Har du ikke hund kan vi kanskje ordne med lån av en. Vi har en del utstyr som vi kan låne ut for de som ikke har selv, både seler, løpebelter og strikktau. 
Krav til hunden er at den må være håndterbar og vaksinert og minst 1 år gammel. Den trenger ikke å kunne trekke fra før, målet er at den skal lære det i løpet av treningene. 
Deltagerne får gratis medlemskap i N70 Trekkhundklubb ut året hvis man ikke er medlem fra før. Treningene blir i Tana (Tanabru/Bonakas). 
Ved interesse send en epost til mariannedahlen@hotmail.com evt. sms til 48240682 med info om deltager og hund, der du også skriver hvilken dag i uken som passer best for trening.
Velkommen til morsomme aktiviteter for deg og din firbeinte venn."

Ønsker din klubb også å være med på utviklingen av barne- og ungdomsidretten? Ta kontakt med aktivitetsansvarlig Monika Hallan på monika.hallan@sleddog.no 

God uke, fra oss på kontoret! 



Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.