VM 2025 - Bli en stolt sponsor og styrk ditt varemerke samtidig som du støtter et verdensklassearrangement!

Postet av Norges Hundekjørerforbund den 29. Aug 2024


Ønsker du å utvide din merkevare og samtidig vise samfunnsansvar? Som sponsor hos oss får du en unik mulighet til å profilere ditt selskap i en inspirerende arena – nemlig VM i hundekjøring.

Vi tilbyr skreddersydde sponsorpakker som gir maksimal synlighet gjennom vårt populære arrangement, sosiale medier og omfattende nettverk. Din støtte gir ikke bare verdifull eksponering, men bidrar også til viktige formål som virkelig gjør en forskjell i samfunnet.

Ikke la denne muligheten gå fra deg – knytt din merkevare til et arrangement med mening. Femundløpet er et langdistanse sledehundeløp som arrangeres hver vinter, med start i den historiske og UNESCO-vernede bergstaden Røros. I år har Femundløpet VM status og arrangeres i sammenheng med IFSS World Championships 2025. VM i hundekjøring består av ca 50 konkurranser/løp. Det spenner fra korte sprintløp på 5 - 6 kilometer til Femundløpets lengste distanse på 650 km. Det konkurreres med alt fra 1 til 12 hunder, på ski og med slede og med deltagere fra 20-25 nasjoner. Vi samarbeider med flere videregående skoler, Stiftelsen Medvandrerne og Norsk Veteranforbund for internasjonale operasjoner – partnere som deler vår lidenskap for engasjement, mestring, glede, friluftsliv og hundekjøring som idrett. Dette engasjementet deles også av våre nærmere 1000 frivillige. 

Ta kontakt i dag for en uforpliktende prat om hvordan vi kan hjelpe deg med å nå dine markedsføringsmål.

Bli med på laget og la oss skape suksess sammen!

Ta kontakt med vår markedsansvarlig Robert Rudsar på mobil: 95794764 eller mail: marked@femundlopet.no

 

Med hilsen / Best regards

 

Robert Rudsar

Markedsansvarlig


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.